Het team achter WORK2PROMOTE

Ben

Contracten & Projectbegeleider

Ben is als jurist en projectbegeleider de oudste bij Work2Promote en houdt zich bezig met de juridische aspecten en de begeleiding van de projecten. Belangrijk aspect binnen het geheel is dat de gemaakte afspraken duidelijk zijn en dat de afspraken worden nagekomen. Niets is vervelender dan wanneer een project eenmaal loopt er ruis op de lijn komt vanwege onduidelijkheden. Hierbij kunt u denken aan de gemaakte afspraken betreffende de oplevering van een project c.q. website.

Om alles vlotjes te laten verlopen is het nodig dat de lijnen kort en duidelijk zijn zodat alle betrokken partijen inzicht hebben wat de voortgang van het project is. Eerst wanneer alle partijen tevreden zijn wordt een project succesvol afgesloten.

Erik

Design & Development

Erik is een jonge bruisende designer & developer die zijn sporen reeds heeft verdiend. Zo heeft Erik meerdere projecten succesvol afgesloten en weten steeds meer ondernemingen zijn grafische vormgeving te waarderen. Erik is een echte expert wanneer het gaat om het ontwikkelen van een website welke geheel is toegesneden aan de eisen waaraan een site vandaag de dag moet voldoen om maximaal rendement te halen. Uiteraard is het social media hierin erg belangrijk geworden.

Florijn

Sales

Florijn is een jonge ondernemer die inmiddels vennoot is van twee ondernemingen. Florijn is het eerste aanspreekpunt voor de sales en alle afspraken daaromtrent. Florijn heeft inmiddels bewezen dat de sales een belangrijke plaats inneemt binnen de organisatie van Work2Promote. Wanneer u meer wilt weten over bijvoorbeeld het vergroten van uw omzet middels social media, neem dan contact op met Florijn voor het maken van een vrijblijvende afspraak.